PK-Carsport toont de nieuwe kleuren van de #11 Projob Chevrolet Camaro

De #11 PK-Carsport Chevrolet Camaro van  dit jaar zal dit jaar de kleuren van de hoofdsponsor Projob dragen – Tom Boonen en Niels Albert in actie in Elite 2.

Met grote trots toonde Stienes Longin vanmiddag de nieuwe kleuren van de #11 PK-Carsport Chevrolet Camaro op het kantoor van de hoofdsponsor Projob. En hoe mooi is het dan dat de auto dit jaar de kleuren van de hoofdsponsor zal dragen.

“Ik ben echt enorm fier om onder de kleuren van Projob te rijden. Zij stralen kwaliteit en inzet uit en dit is nu juist iets wat PK-Carsport en wij ook gemeen hebben” vertelt Stienes. “Het team heeft deze winter een echt top auto gebouwd en dit vergroot alleen maar de kansen om mijn doel waar te maken. En dit is kampioen worden. Alle middelen zijn er dus dit moet zeker lukken” vervolgt Longin. “Leuk om te zien dat buiten Projob ook al onze andere partners ons blijven steunen en dat zij ook maar één doel voor ogen hebben : NASCAR-kampioen worden in het Elite 1 kampioenschap”.

Nieuwe gezichten in Elite 2

In de Elite 2 zal  de #11 PK-Carsport Chevrolet Camaro bezet worden door meerdere rijders waaronder Tom Boonen en Niels Albert. Voor Tom zal het zijn tweede jaar in de NASCAR Whelen Euro Series gaan worden. Na zijn debuut afgelopen jaar zal hij in actie komen tijdens de laatste twee races van het seizoen te weten Hockenheim en Zolder. “Ik had graag een geheel seizoen willen rijden”vertelt Tom. “Helaas laat mijn agenda dit niet toe en ik ben blij met deze oplossing om zodoende toch nog 2 races te kunnen rijden”. Het tweede nieuwe gezicht is ook een oud wielrenner: Niels Albert. 

Omdat de seizoensopener al volgend weekend op het programma staat op het circuit Ricardo Tormo in Valencia, zal Bert Longin dit eerste weekend voor zijn rekening gaan nemen.  Hij zal plaats nemen achter het stuur van de #11 tijdens de Elite 2 races.

Foto:

Dit vind je misschien ook leuk...